logo

Thermostaat OVERZICHT

ATAG One

De slimme thermostaat voor extra comfort, meer bedieningsgemak en efficiënt verwarmen ATAG One, dé thermostaat, die meedenkt en vooruitkijkt. De temperatuur in je woning regelen via je tablet, PC of smartphone. Probleemloos en zonder abonnementskosten.

 • Op afstand bedienbaar via een app
 • Abonnementsvrij
 • Gebruiksvriendelijk
 • Zelflerend
 • Modern design

ATAG Modulation

Thuiskomen in een heerlijk warme woning. Daar draait de Round Modulation thermostaat zijn hand niet voor om. De thermostaat beschikt namelijk over een draaibediening waardoor het instellen van de gewenste temperatuur heel eenvoudig is.

 • LCD beeldscherm met temperatuurweergave
 • Indicatie en storingsmelding via beeldscherm
 • Slimme draaibediening
 • Instelbaar op een halve graad nauwkeurig
 • Scherm licht op tijdens bediening.
 • Geen batterijen nodig

ATAG Wize klokthermostaat

Thuiskomen in een heerlijk warme woning. De ATAG WiZe is een eenvoudig te bedienen digitale thermostaat en beschikt over een groot LCXD beeldscherm.

 • Digitaal LCD beeldscherm
 • Eenvoudige bediening, uitlezing en programmering
 • Modulerend
 • Instelbaar op halve graad nauwkeurig
 • Storingsmelding
 • Druktoetsbediening
 • 24/7 programmeerbaar (3 voorgeprogrammeerde weekprogramma’s)
 • Zelflerend opwarmgedrag

NEFIT Moduline Easy

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor
verwarming en warm water.

NEFIT Moduline 1010

Nefit ModuLine 1010 is een strak vormgegeven, kleine en eenvoudig te bedienen kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling. In combinatie met een ModuLine thermostaat kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de modulerende Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. Met één draaiknop stelt u alles in. Eenvoudig en praktisch! Het display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur en toont praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen. De Nefit ModuLine 1010 (H)werkt zonder batterijen.

NEFIT Moduline 2050

De Nefit ModuLine 2050 is een eenvoudig te bedienen kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling en weersafhankelijke regeling. In combinatie met een ModuLine kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de modulerende Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. De thermostaat is voorzien van een eenvoudig dag/nacht-klokprogramma en automatische zomer/ wintertijdinstelling. Het verlichte display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur, tijd en toont het ingestelde dag/nacht-programma. De thermostaat levert praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen. De Nefit ModuLine 2050 werkt zonder batterijen.

NEFIT Moduline 3000

De Nefit ModuLine 3000 is een modulerende kamerthermostaat voor geavanceerde cv-installaties, geschikt voor ruimteregeling. De Nefit ModuLine 3000WA is standaard voorzien van een buitenvoeler voor weersafhankelijke regeling. In combinatie met een ModuLine kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de modulerende Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. De thermostaat is voorzien van uitgebreide klokprogramma’s: 2 voor cv, 1 voor warm water en 1 voor een circulatiepomp. Het display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur, tijd en toont het ingestelde klokprogramma. De thermostaat levert praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen en is voorzien van praktische functies. Zo kan met de favorieten toets (FAV) max. 5 niet alle dagelijkse functies gekozen worden. Zo zijn deze snel terug te vinden. De Nefit ModuLine 3000 werkt zonder batterijen.

Honeywell Round

Eenvoudig: Honeywell Round

De meest eenvoudige thermostaat van Nederland is de Honeywell Round. Door aan de instelring te draaien kan de gewenste temperatuur per halve graad worden ingesteld, dat is alles wat u hoeft te doen. Extra knoppen en functies zijn op de Round niet te vinden zodat de bediening voor iedereen duidelijk en toegankelijk is. De Honeywell Round toont standaard de heersende kamertemperatuur en tijdens bediening de ingestelde temperatuur. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. Deze innovatieve thermostaat sluit goed aan bij de nieuwste generatie cv-toestellen.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell Round Wireless

De Round Wireless is een pakket en bestaat uit een Round Wireless en een Wireless module. De Round Wireless is draadloos en kan dus op elke gewenste plek worden gemonteerd. Ideaal als de huidige locatie van de thermostaat niet geschikt is, bijvoorbeeld tegenover een groot raam, naast een deur of vlakbij de een radiator. De Round Wireless On/Off combineert flexibele montage met vertrouwde kwaliteit. En zonder hak- en breekwerk!

Direct te gebruiken

Dankzij de beproefde en betrouwbare draadloze communicatie kan de beste plaats voor de thermostaat door installateur en bewoner worden gekozen. Bij het cv-toestel wordt de ontvanger – Wireless module aangebracht. En omdat de Round Wireless componenten onderling al aan elkaar zijn toegewezen, is deze direct gereed om te gebruiken.

Vernieuwd

Bij de vernieuwde Round zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Voor ieder cv-toestel is er een Round Wireless die past. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell Round Connected

Round Connected Modulation

Is optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening, ook wanneer u niet thuis bent? Dan is de Round Connected de beste keuze.

Zeer nauwkeurig

De Honeywell Round Connected is een digitale kamerthermostaat die voortdurend de capaciteit van het cv-toestel aanpast aan de actuele warmtebehoefte. Hierdoor is een nauwkeurige regeling van de ruimtetemperatuur mogelijk. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele ruimtetemperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel, zoals de brander status en storingsmelding. De Round Connected werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat. Dankzij de Internet-gateway kan hij ook bediend worden met de mobiele “Total Connect Comfort-app”.

Vernieuwd

De Round Connected behoort tot het nieuwe Round-portfolio van Honeywell. Deze vernieuwde thermostaten sluiten goed aan bij de nieuwste generatie cv-toestellen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid.

Get Connected!

De nieuwe Round Connected is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren met de gebruiksvriendelijke “Total Connect Comfort-app” (iOS en Android). Zo houd je ook als je niet thuis bent altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell Round Connected Wireless

Round Connected Wireless

De Round Connected Wireless is een pakket en bestaat uit een Round Wireless, een Wireless module en een Internet-gateway. De thermostaat is draadloos en kan dus op elke gewenste plek in uw huis worden gemonteerd. Ideaal als de huidige locatie van de thermostaat niet geschikt is, bijvoorbeeld tegenover een groot raam, naast een deur of vlakbij de een radiator. De thermostaat is gemakkelijk te monteren en zeer betrouwbaar. Dankzij de mobiele “Total Connect Comfort-app” is de thermostaat te bedienen waar u ook bent.

Direct te gebruiken

Dankzij de beproefde en betrouwbare draadloze communicatie kan de beste plaats voor de thermostaat door installateur en bewoner worden gekozen. Bij het cv-toestel of de stadsverwarming wordt de ontvanger – Wireless On/Off module – geplaatst. Dankzij de Internet-gateway is de thermostaat te verbinden met de “Total Connect Comfort-app”. En omdat de Round Connected Wireless On/Of componenten al zijn toegewezen, is deze direct gereed om te gebruiken.

Vernieuwd

Bij de vernieuwde Round Wireless zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Hij past op de bestaande grondplaat, zodat deze bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. De nieuwe Round Connected is nog net zo betrouwbaar als u gewend bent maar nog eenvoudiger in gebruik. Door verbinding met de handige “Total Connect Comfort-app” voor smartphone of tablet is hij nu ook te programmeren en zowel vanuit uw luie stoel als onderweg te bedienen.

Get Connected!

De nieuwe Round Connected Wireless is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren via de gebruiksvriendelijke “Total Connect Comfort-app” (iOS en Android). Zo houdt u ook als u niet thuis bent altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt. Naast de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen en te programmeren, bevat de app ook eenvoudige sneltoetsen. Met ‘BESPARING ECO’, ‘VERWARMING UIT’ of ‘AFWEZIG’ kunt u de verwarming eenvoudig aanpassen.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell Chronotherm Touch

Honeywell Chronotherm Touch

Een modern design, eenvoudige bediening en energiezuinige werking. Dat zijn de drie kernelementen die uit marktonderzoek onder consumenten naar voren komen. Met de Honeywell Chronotherm Touch gaan deze drie wensen in één keer in vervulling. Dankzij de economische en efficiënte verwarmings -regeling wordt energie besparen eenvoudiger dan ooit te voren. Net zo eenvoudig als de bediening van deze intelligente klokthermostaat. Met de Nederlandse tekst op het duidelijk afleesbare scherm stelt u snel en eenvoudig uw persoonlijke zevendaagse weekprogramma in. En dat alles in een mooi design dat thuis is in ieder interieur. Kortom, slimme techniek in een strakke vormgeving.

Eenvoudig qua comfort

De Honeywell Chronotherm Touch is geheel instelbaar volgens uw persoonlijke lifestyle. Met het 7-daagse weekprogramma is uw comfort altijd optimaal op uw ritme afgesteld. Elke dag van de week is tot 6 perioden per dag naar wens instelbaar.

Eenvoudig qua gebruik

De eenvoudige bediening van de Honeywell Chronotherm Touch is na uitgebreid onderzoek tot stand gekomen. De gebruiksvriendelijke touch screen bediening maakt het instellen van de verwarming nu nog makkelijker. Bij iedere toets indruk wordt het overzichtelijke scherm blauw verlicht voor een extra duidelijke weergave.

Eenvoudig qua design

De Honeywell Chronotherm Touch klokthermostaat is bijzonder compact. Het strak vormgegeven uiterlijk past perfect in ieder interieur en blinkt uit in vorm én functie. Kortom, een mooi en modern comfortproduct dat energiezuinig en eenvoudig te bedienen is.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell Chronotherm

Programmeerbare 7-daagse klokthermostaat

De Honeywell Chronotherm klokthermostaat is een zelfdenkende, 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor elk cv-toestel. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft u nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet ’s nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar de andere dagen.

De Honeywell Chronotherm thermostaat heeft een zelflerende aanwarm gedrag en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Honeywell Chronotherm hier rekening mee, en zal de verwarming ’s morgens iets eerder in bedrijf komen. Ook met de zomer en wintertijd hoeft geen rekening te worden houden, want op de juiste dag verzet de  Honeywell Chronotherm de klok automatisch. Met vakantie en vrije dagen kan bij de Honeywell met een druk op de knop een ander programma worden ingesteld. De Honeywell Chronotherm klokthermostaat is een regelaar voor topcomfort, met de vertrouwde kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell Chronotherm Wireless

Programmeerbare draadloze klokthermostaat

De Honeywell Chronotherm Wireless is een draadloze modulerende klokthermostaat. Niet langer is het nodig de thermostaat te monteren op die onhandige plaats. In talloze situaties komt een draadloze thermostaat goed van pas!

De Honeywell Chronotherm Wireless klokthermostaat is speciaal ontworpen voor gebruik met de nieuwste generatie cv-toestellen. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft men nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet ’s nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd.

De Chronotherm Wireless klokthermostaat heeft een zelflerende aanwarm gedrag en geeft daarmee de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Chronotherm hier rekening mee, en zal de verwarming ’s morgens iets eerder aanzetten. Eenmaal geprogrammeerd regelt de Chronotherm het allemaal zelf. Ook de aanpassing van zomer- en wintertijd gebeurt volledig automatisch. Afwijken van het programma is geen enkel probleem, of het nu gaat om vakantie, een vrije dag of als het op een avond eens wat later wordt. Met een druk op de knop wordt het verwarmingsprogramma tijdelijk aangepast aan de situatie. Met de Honeywell Chronotherm Wireless klokthermostaat kunnen alle cv-toestellen optimaal worden aangestuur.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell T6 slimme thermostaat

Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op Honeywell. Ook vandaag de dag kun je vertrouwen op de Honeywell innovaties. De T6 is een slimme, programmeerbare thermostaat voor wandmontage. Een makkelijke oplossing voor het vervangen van bestaande thermostaten. Met deze slimme thermo -staat die zich aanpast aan jouw agenda. De thermostaat die je helpt om energie te besparen en welke je woning slimmer maakt. Een product dat werd ontwikkeld door een aantal van onze beste engineers. Zodat jij de controle kunt hebben over je wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent. Locatie-gebaseerde temperatuurregeling (geofencing). Als de T6 thermostaat met de app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell T6R slimme wireless thermostaat

De T6R is een slimme draadloze, programmeerbare thermostaat die flexibel kan worden geplaatst (verplaatsbaar) waar de temperatuurmeting optimaal moet zijn. Met deze slimme thermo -staat die zich aanpast aan jouw agenda. De thermostaat die je helpt om energie te besparen en welke je woning slimmer maakt. Een product dat werd ontwikkeld door een aantal van onze beste engineers. Zodat jij de controle kunt hebben over je wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent. Locatie-gebaseerde temperatuurregeling (geofencing). Als de T6 thermostaat met de app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent.

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

Honeywell Evohome Wi-Fi single zone thermostaat

Creëer de perfecte comfortzone

Comfort, controle en efficiëntie — laat Honeywell Evohome Wi-Fi zorgen voor het verwarming van uw woning. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming.

U kunt dit Honeywell Evohome Wi-Fi pakket als Single Zone (één zone) systeem gebruiken, feitelijk dus als draadloze klokthermostaat. Ook biedt Honeywell de mogelijkheid om dit Evohome Single Zone pakket uit te breiden tot een volwaardig zoneregelsysteem. Hiermee regelt u de temperatuur en het tijdstip van verwarmen in elk vertrek van de woning. Creëer hiermee dus de perfecte comfortzone

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com