logo

CV-ketel onderhoud zonder zorgen

Friesland Verwarming heeft een uniek serviceplan ontwikkeld voor uw verwarmings en warmwater apparatuur. Voor een klein, vast bedrag per maand bent u verzekerd van vakkundig onderhoud & service. Met als resultaat een altijd goed functionerend toestel. Friesland Verwarming adviseert jaarlijks onderhoud en houd daarmee op professionele wijze uw CV-ketel en CV-combiketel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft.

 

Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen.

Eén ding kunnen we u echter op voorhand zeggen:

 

Bij ons bent u verzekerd van de beste service en voordelig tegen abonnementskosten.

Redenen om te kiezen voor onderhoud

Veiligheid

Onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad u aan om uw CV-ketel regelmatig te laten controleren door een deskundig servicebedrijf. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen gesteld dat het CV-toestel met regelmaat geïnspecteerd en onderhouden moet worden.

Verminderde kans op storingen en voorkom hoge reparatiekosten

Met regelmatig onderhoud blijft uw CV-ketel in goede staat en zal deze langer meegaan. Eventueel kleine defecten kunnen bij een inspectie en onderhoudsbeurt tijdig gerepareerd worden voordat deze voor grotere problemen gaan zorgen. Hiermee bespaart u op de vervangingen van andere onderdelen en voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Langere levensduur van uw installatie

Moderne CV-ketels zijn dag en nacht in de weer om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om regelmatig onderhoud uit te voeren. Bij goed onderhoud blijft uw CV-combiketel in goede staat en zal deze een langere levensduur hebben.

Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld en afgeregeld. Dit verhoogt het rendement van uw CV-ketel. HR-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld.

U kunt kiezen uit verschillende abonnementen

Voordelen van een onderhoudscontract

Eens per 12, 18 of 24 maanden onderhoud

Laag bedrag per maand

7 dagen per week bereikbaar

Geen onverwachte kosten

Geen voorrijkosten

Geen toeslagen

Eigen monteurs welke onderhoud uitvoeren en storingen oplossen


Wilt u meer weten over een onderhoudscontracten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op of bekijk de folder. Wij informeren u graag over ons  aanbod aan abonnementen.