logo

CV-ketel HUREN

via Friesland Verwarming

Doet uw CV-ketel of CV-combiketel het niet meer en is het toestel niet meer te repareren? Wilt u graag op korte termijn een oplossing? Wij bieden u een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-combiketel te huren. U huurt al een CV-ketel vanaf ca. € 23,– per/mnd. inclusief onderhoud en alle reparaties. Hiermee bent u verzekerd van een zorgeloze All-in service.

Voordelen van huren voor u op een rij

Geen grote uitgave ineens

Laag termijnbedrag (u huurt voor een periode van 12 jaar)

Zekerheid voor lange periode

Periodiek onderhoud

Alle voorrij-, materiaal- en arbeidskosten zijn inbegrepen

Installatiekosten kunt u mee financieren

Gratis onderhoud en reparatie aan uw CV-ketel, geen voorrijkosten

Met een huurcontract bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van de CV-ketel verhelpen wij snel en kosteloos.
Uw CV-ketel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan de CV.-ketel.

Meefinancieren installatiekosten

Bij een huurcontract komen de kosten voor de installatie van het toestel voor uw rekening. U vindt deze kosten (voor arbeid en aansluitmaterialen) in onze offerte. Het is een eenmalige kostenpost. Wij bieden ook de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen gedurende de contractperiode. In dat geval kunnen wij de installatiekosten ‘meefinancieren’. U kunt op deze manier de montagekosten tot € 1000,- onderbrengen in het maandbedrag.

Wilt u meer weten over een CV-ketel huren?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek of bekijk de folder.