logo

CV-ketel HUREN

via Friesland Verwarming

Doet uw CV-ketel of CV-combiketel het niet meer en is het toestel niet meer te repareren? Wilt u graag op korte termijn een oplossing? Wij bieden u een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-combiketel te huren. U huurt al een CV-ketel vanaf ca. € 23,– per/mnd. inclusief onderhoud en alle reparaties. Hiermee bent u verzekerd van een zorgeloze All-in service.

Voordelen van huren voor u op een rij

Geen grote uitgave ineens

Laag termijnbedrag (u huurt voor een periode van 12 jaar)

Zekerheid voor lange periode

Periodiek onderhoud

Alle voorrij-, materiaal- en arbeidskosten zijn inbegrepen

Installatiekosten kunt u mee financieren

Gratis onderhoud en reparatie aan uw CV-ketel, geen voorrijkosten

Met een lease of huurcontract bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van de CV-ketel verhelpen wij snel en kosteloos.

Ook worden er nooit voorrij-, materiaal- of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw CV-ketel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de lease en huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Meefinancieren installatiekosten

Bij een lease- of huurcontract komen de kosten voor de installatie van het toestel voor uw rekening. U vindt deze kosten (voor arbeid en aansluitmaterialen) in onze offerte. Het is een eenmalige kostenpost. Wij bieden u de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen gedurende de contractperiode. In dat geval kunnen wij de installatiekosten ‘meefinancieren’. U kunt op deze manier de montagekosten tot € 1000,- onderbrengen in het maandbedrag.

Wilt u meer weten over een CV-ketel huren?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek of bekijk de folder.